Over ons

Deze website is gericht op het werven van geld voor projecten van stichting Hulp Oost-Europa. Wilt u/wil jij een actie starten? Stuur uw/jouw idee naar info@stichtinghoe.nl. Als u meer informatie wilt hebben over ons werk in Oost-Europa kunt u terecht op www.stichtinghoe.nl of neem telefonisch contact op: tel. 0342-420554.

Stichting HOE in Barneveld richt zich op hulpverlening via christelijke gemeenten in Oost-Europa. We maken het mogelijk dat christenen in Oost-Europa hun naasten in nood kunnen helpen. De stichting ondersteunt hulpverlening aan mensen in nood, christelijk onderwijs en gemeenteopbouw.

Stichting Hulp Oost-Europa is sinds 6 september 2004 houder van het CBF-keur. Dit betekent dat onze stichting voldoet aan strenge toetsingen op het gebied van bestuur, beleid, fondsenwerving, besteding en verslaggeving. Het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) is een onafhankelijke stichting die al sinds 1925 toezicht houdt op het inzamelen van geld voor goede doelen.

Stichting Hulp Oost-Europa heeft een ANBI-status. Het fiscaal nummer is: 0064.47.909. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×